Hearthstone-peli

Hearthstone-peliä pelataan 1 vastaan 1-periaatteella. Kukin pelaa vuorollaan valitsemallaan hahmolla, joka on löyhästi perua World of Warcraftista. Kullakin pelaajalla voi olla maksimissaan 30 health-pinnaa. Kun pisteet tippuvat nollaan, hahmo on kuollut.

Pelaaja voi valita oman pakan tai käyttää esivalittua pakkaa pelissään. Eri hahmoilla on tietyt vahvuudet ja taidot riippuen hahmon voimasta. Kortteja voi ansaita yksittäin tai viiden ryhmissä suorittamalla eri tehtäviä onnistuneesti. Kortteja voi myös ostaa rahalla tai kullalla, joka on pelin oma valuutta.

Eurogamer.net tarjoaa aloittelijan oppaan, josta voi tarkistaa ilmaiset pelipakat, joilla pääsee aloittamaan ranking-listalla nousun. Nämä sivut tarjoavat parhaat neuvot korttipelin aloittelijoille. Täältä löytyy selostus eri sankareitten strategioista ja vahvuuksista. Hahmot ovat tuttuja Warcraftista.

Aluksi kannattaa opetella pelaamaan muutama kerta harjoituspelinä, minkä jälkeen voi valita pelimoodin, jossa on oikea vastustaja. Harjoituspeleissä vastustajana on aika simppeli tietokonepohjainen Al, jonka kanssa voi harjoitella pelin kulkua. Oikeassa pelitilanteessa tasoja on kolme: rankattu, satunnainen tai areena. Nämä ovat sitten ne tasot, missä tosi peli tapahtuu muiden harjaantuneiden pelaajien kanssa. Peli voi päättyä toisen tappioon, luovutukseen tai tasapeliin. Pisteet näkyvät taululla lopuksi.

Match making valitsee peliparin suunnilleen samantasoisista pelaajista historian perusteella. Se voi tapahtua harjoituspelissä ja tosipeleissä rankkaus-, satunnais- ja areenatasoilla.

Peliä voi pelata PC-, Mac-, Android- ja iPad-laitteilla.