Hyviä uutissivuja pelisivuista

Pelimerkki.com-sivut tarjoavat kokonaisen listan pelejä ja viimeisimmät uutiset niistä. Sieltä löytyvät kaikki suosituimmat pelisivut: CasinoEuro, Betsafe, Betsson ja moni muu. Ennen kuin ryntää pelaamaan, kannattaa lukea ja tutustua, mikä pelipaikka tuntuu mukavimmalta.

Wowittaja.net on myös sellainen paikka, mistä löytyy linkkejä eri pelisivuille. Pelejä löytyy monenlaisia, ja kannattaa katsoa ensin, että peli näyttää kunnolla tehdyltä. Jos se on hutaisten tehty ja alkuperästä ei ole varmuutta, kannattaa katsoa jokin pohjoismainen tai eurooppalainen pelipaikka.

Jos haluaa lukea vähän enemmän peleistä ennen kuin ryntää pelaamaan mitään niin Gamereactor.fi tarjoaa listauksia eri pelivaihtoehdoista niiden lajin, vaikeusasteen tai kehittäjän yms. mukaan. Nämä ovat eri pelikoneille sopivia. Usein näistä peleistä tulee myös verkkoversiot aikaa myöten.

Hedelmäpelit.net on myös ihan hyvä aloitussivu, josta löytyy tietoa ja uutisia eri peleistä ja linkit niille.

Suomi24.fi ja muutama muu keskustelupalsta tarjoaa paikan vaihtaa ajatuksia peleistä ja strategioista. Useimpien sanomalehtien sivuilla on myös ajoittain keskustelua verkkopeleistä.